Pages

Monday 9 December 2013

Hur du kan dra nytta av solenergi



Solljus baserade kort är felaktigt accepterat att vara alltför orimliga för den normala inteckning innehavare . I verkligheten går solen drivs är mycket mer konkurrenskraftiga än de flesta skulle kunna misstänka . Det är tänkbart att fastighetsinnehavare att gå helt sol orienterad och avyttra kraft räkningar med förväntningen att hemmets toppen läggs öppet i söder .

Solljus baserade kort är en samling av solceller som samlar ljus vigör ( fotoner ) för att producera el . Godkända sol baserade kort är överväldigande och lite besvärligt . Ny slank filmteknikhar visat sig vara mer framgångsrik och rimligt än universella sol drivna skivor , inte bara är de redo att samla mer kraft men eftersom de inte använder så mycket silikon de tar mindre .

Staten är redan nu kapitulera krediter bedömnings för till trettio procent på bekostnad av etablering för fastighetsinnehavareatt sätta resurser på elektiv vigör . Lägg det till singular statliga impetuses och massor av pengar skulle skonas . Dessutom om tillräckligt många styrelser i uppdrag att filt större delen av hemmets kraft behöver det kommer regelbundet att överflöd kraft som skulle kunna säljas på nytt till den kraft organisationen genom netto flödesvakter Värmdö .

Bekräfta mängden skivor krävs fastighetsinnehavarenkommer att be om deras dag för dag vigör utnyttjande under toppdagar. Solen baserade forum kräver 100 kvadratmeter topp utrymme för varje kilowatt ska hanteras. Den bedöms av ett år från nu ( 2010) att solen orienterade brädor kommer att förvärvas för så lite som en dollar för varje watt .

Sun orienterade vigör ramar har inga rörliga delar och när de är i drift är de i allt väsentligt syfte stöd gratis . Ovanpå styrelser , kommer fästen , kabeldragning och en inverter förvärvas . De fästen håller brädorna från toppen av ett par inches att ta hänsyn till vindströmmen och omriktaren krävs för att ändra över makten från likström till växelström .

Den punkt då solnedgångar Hemmet kan för närvarande vinst från solen baserad makt , det finns två vägar för att detta ska ske . Det primära sättet är en kraft utrymme ram en elektrisk cell . Den expansiva elektrisk cell samlar överflöd kraft för användning på skuggiga dagar och runt kvällstid . Det andra alternativet är att utnyttja nettomätning . Poängen när brädorna gör överflöd kraft den kraft kan skickas går in i kraft gitter och hemmet krediteras för den kraft , då när det behövs i hemmet kan dra ström från den universella kraften matrisen gör utnyttjande av krediter hemmet har tjänat .

Kloka inteckning innehavare kan leta efter gör- det-själv- enheter på nätet . Med viktiga hemma förändring färdigheter många inteckning innehavare kommer att bli förvånad över hur enkelt väcka deras ramverk skulle kunna vara . För de personer som är rädd av tanken på att investera sina ramar skickliga installatörer kan göra metoden enkel . Hoppas att betala successivt för sin fallenhet utan hinder .

Gör - det-själv- sol orienterade ombord enheter är en otrolig inställning att avvara pengar och garantera ramarna ligger upp till hypoteksinnehavarensuppgifter . Förpackningarna kan införas utan problem förutsatt att individen driftsättning har grundläggande mångsysslare förmågor . Online referensinstrument kan hjälpa till om det finns någon förvirring . Vissa bidragssystemtvinga att en ram inrättas av en expert sedan igen , så gör en punkt att kontrollera ditt grannskap regler innan du väljer att göra det själv .

Oberoende av möjligheten att summan av hemmets vigör önskemål inte uppfylls , instating ännu bara ett par sol orienterade brädor kommer att bespara på elräkningar .

Lite extra vigör ramar kan göras utnyttja de enklare wattal sol orienterade brädor säljs för Rv och marina rekvisitioner . I händelse av att en inteckning innehavaren inte kunde stå för att lägga resurser på ett omfattande ramverk allt utan ett ögonblicks fördröjning , stadigt med små styrelser eftersom de kan hantera kostnaderna för kan så småningom tillverka en ram värt att notera .

Med landets vigör nödsituation närmar över varenda en av oss är det viktigt att inteckning innehavare vågar upp till plattan och göra sin del . Utvecklingen mot förnybar kraft kommer inte att ske över en natt men om alla kan sträva efter att göra ändringar kontrasterna kommer att omfatta . Inte bara kan belastningen på naturen manövreras ändå så kommer belastningen på fastighetsinnehavarensplånböcker på grund av vigör kostnader .

No comments:

Post a Comment