Pages

Monday 16 December 2013

Diabetiker testremsor eller Diabetic flödesmätare vatten och Lansetter är en del av en diabetiker liv



Diabetiker flödesmätare under vattnet , ofta kallad Self- Monitoring blodglukos ( Smbg ) enhets användningsområden , är lite elektrisk cell arbetade Prylar som diabetiker använder för att mäta glukos Deras nivåer . Det finns över 25 typer av diabetes flödesmätare under vattnet åtkomliga . Förutsatt att du har varit som för sent diagnosen diabetes och är dokument som nu söker efter rätt flödesmätare av vatten för dig , efter hur de fungerar kan hjälpa dig att göra det bästa beslutet . Din specialist kan också hjälpa dig att upptäcka den perfekta flödesmätare av vatten .

Spearing mekanismer och lansetter används för att få en droppe blod för glukostestning och observation . Dessa enhets användningar punktera fingret och locka blodet att dömas . Under finns en räckvidd på lansetter som är mindre plågar med motiveringen att punkteringsenhetenär extremt tunn , rengöras och fjäder staplas .

Blodsockertestremsorär en del av det system som används för att mäta blodglukosnivåer. Testremsan ställs in i blodglukosflödesmätarevatten för att läsa dina skuld glukosnivåer genom att ha skuldkänslor tappas på dem eller dras in i dem . En procentandel av blodsockertestremsorundertill är avsedda att kombineras med Särskilda flödesmätare under vatten , medan andra kunde matchas med flödesmätaren vatten i ditt beslut . Genast , några flödesmätare vatten under vattnet utnyttja blod undersöker skivor som staplas gång för olika tester .

glucose Test

Glukos testning och Blodsocker skärmar är mycket viktigt för diabetiker i ljuset av det faktum att deras formulär inte förbereda legitimt . Eftersom en diabetiker inte kan bryta ner socker atomer , kan sockret inte jämställas med de muskler och organ och arkiveras för senare användning som vigör . Studera mer om sockeratomerintelligent .

Hypoglykemi ( lågt blodsocker )

Hypoglykemi är en genuin tillstånd där en person har en farligt låg mått av glukos i deras blodomlopp . Recollect glukos är det bränsle av storhjärnan celler och bildar enheter . Den äkta Risken är storhjärnan använder upp bränslet . Det kommer att stänga ner om snabba rörelser inte vidtas . Många diabetiker är väl medvetna om farorna och de använder Diabetes insulinpump för att ha ett överskott av glukos i deras blodet ( hyperglykemi ) , men en del är omedvetna Att ha för glukos är dessutom osäkra .

diabeteskoma

En diabetiker tranceliknande tillstånd är ett tillstånd där en diabetiker slips by i ett tillstånd av extrem letargi grund av förvecklingar identifierar med diabetes . Som regel är låg glukos det väsentliga ursäkt för varför en övergripande patienternas hälsa Kan glida med i ett transliknande tillstånd som en aftereffect av diabetes . Trots olika villkor , till exempel, ketoacidos eller nonketotic hyperosmolär trance tillstånd inträffar.

Lågt blodsocker ( hypoglykemi )

Hypoglykemi är ett tillstånd upptäcktes i Diabetiker som beskrivs av lågt blodsocker . Poängen När glukosnivånsjunker väl under vanliga , dina muskler och storhjärnan svälter för den kraft som de får från glukos till kapacitet legitimt . Isen ofta ett symptom på insulin och andra Type 2 Diabetes Solutions.

Kris Glukos / glukagon Kits

Alla diabetiker som utnyttjande av insulin och diabetes remsor , Särskilt ungdomar med typ 1-diabetes , kan lika gärna ha inträde till en kris glukos pack , annars kallas en Glucagon Emergency Kit . Poängen När en diabetiker missar en dos av insulin , tar ett överskott av insulin , eller för någon ursäkt för varför , har en extremt låg nivå , kan den enskilde förlorar medvetandet och gå in i bedövning .

No comments:

Post a Comment