Pages

Monday 25 November 2013

Tränga undan Power Tool Parts - Är det Carbon Brush Eller Switch ?




Du är mycket engagerade med att byta dina gamla fönster . I glöd av din uppgift , börjar din energi Flödesmätare att köra en stund , bara för att stoppa följande ! En minut det fungerar bra , mycket på samma sätt som det i allmänhet gjorde , och följande är helt död . Du klickar på avtryckaren ett par gånger och kör en gång till . Vad på planeten är det som händer?

Chansen finns att du inte är ur förmögenheter . Det finns antydningar som kan hjälpa dig att upptäcka problemet . Även om många frågor kan orsaka oregelbunden instrument drift , två av de mest kända besvikelser är växeln och kolborstarna .

The Switch

Switchen sitter oftast bakom den grundläggande trigger , reglerkraft spill ur delaren till instrumentet . Den punkt när en omkopplare är slut , det fungerar mindre och mindre ofta . Från början det fungerar praktiskt taget hela tiden . Ibland kan det behöva klickas två gånger för att starta apparaten. Efter en tid , kan du sluta att klicka på strömbrytaren några gånger varje gång du börjar instrumentet . Självklart , när instrumentet är igång fungerar oklanderligt med antagandet att du håller ned avtryckaren . Kasta inte bort den makten instrument! Du förmodligen nyligen kräver en annan switch .

kolborstar

Kolborstar utväxla kraft till motorn av din energi -enhet . Kolborsten frågor är litet inte riktigt densamma som strömställaren. Den punkt då kolborstar får försumbara , kommer en kraft -enhet börjar " ta bort " medan dess drift . Av och om igen kan du trycka på eller slå på apparaten för att få det att fungera igen . Avtryckaren börjar enheten okej , men det framgår inte köra bra . Denna typ av biverkan indikerar vanligtvis en kolborste fråga . Du kommer att behöva undersöka dina kolborstar innan tränga undan dem .

En utmattad kolborstarna kommer regelbundet att ha lite mått på kvarvarande kol , eller kommer det att bli kupiga eller flisas .

I händelse av att din kolborstar är hemskt , det av och på igen innebär att din energi -enheten har större problem (som en utmattad motor ) . Regelbundet dock en skarp kombination av kolborstar kan få dig att arbeta igen ....

No comments:

Post a Comment