Pages

Monday 11 November 2013

Enkel att använda Diabetes Meter Finns för en Blood Sugar Diabetic



Blodsockermätare eller glukos Nivåmätning är en nödvändighet maskin , där individer upplever diabetes måste ha . Denna mätare hjälper individer att testa nivån skuld socker på en successiv stöd . Denna praxis är enorm för de personer som använder insulin eller andra sådana lösningar . Sådana personer är mer benägna att konfrontera hypoglykemi , vilket är en förutsättning gränssnitt med få ner av glukosnivåer accelererande svettning , FLORSHUVA , brist och lite till.

Glukosmätare utvecklas i konturerna , nu följer en ingen kodning kännetecken . Individer som upplever diabetes måste få bekräftat om dessa mätare , som de enkelt kan lära känna i spåren av läsningen vad tar efter ...

Glukosmätare som kräver Coding :

Denna typ av leveranser glucosetestning medföljer en förpackning med testremsor som har koder tryckta på dem , varje band har en alternativ kod . Vilka kunder behöver göra är att ändra koden på mätaren med den på teststickan . Detta steg är oundvikligt att få rätt läsningen .

Glukosmätare som inte kräver någon kodning :

Sådana mätare kommer förkodad med speciella testremsor . Bara testet utflykter som sticker ut blod arbete glukosmätare i sådana mätare . Klienter kan inte utnyttja de gamla freestyle remsorna som en del av denna nya variant av att testa mätaren. I huvudsak sätter i teststickan i mätaren och stapling blodet undersöka genom viftade fingret krävs . Dessa mätare rena från tänkbara utfall av kodning förfaller eller fel läsningen .

De olika typer av mätare blodsocker Tillgänglig för diabetiker :

Olika glukosmätare är enkelt tillgängliga , endast några av dessa är :

• The Breeze Meter : Den är gjord för individer i streck , barn och patienter som har begränsade handen bärbarhet . Det följer med ett försonat leverans av teststickor .

• Den Freestyle Lite Meter : A ingen kodning mätare , här testremsor anländer i en alternativ hållare . Vilka individer behöver göra är inbäddningar remsan , stapling av blodprov och förväntar remsan tillsammans minns mätaren tills den piper . Detta accepterade mätaren är exceptionellt liten .

• Den Freestyle Freedom Lite mätare : Med större numerisk showcase än Lite här mätaren är perfekt för personer med syn problem .

• Den WaveSense Jazz : Den stora upplysta skyltfönster gör detta perfekt för personer med syn problem , detta ger standardavvikelser från avläsningarna kom i kölvattnet av att testa .

• Den Agamatrix WaveSense Presto : Detta kan utnyttjas vid ställen andra än fingrar tips och följer handtag .

No comments:

Post a Comment