Pages

Monday 4 November 2013

Steg för steg instruktioner för att upptäcka en felaktig Mass Meter luftflöde och användningsområden

Vind strömmätare utnyttjas för att Nivåvakt strömmen av luft eller vatten genom en slang . Autos använder vind nuvarande mätare för att mäta luftmängden in i motorn vid en given tidpunkt och att garantera väl fungerande motorn .

Vind strömmätare har olika paramount kapaciteter av vilka några är inspelade under.

Hastighetsreglering av Luftflöde: Dessa används för att rikta strömmen av luft eller gas skärm i röret och för att mäta hastigheten på strömmen.

Att beräkna Förbrukning : Dessa leveranser skulle kunna användas för att mäta gasutnyttjande i röret separeras från hastigheten av flödet av gas genom röret .

Som ledning för Drivers : Vinden nuvarande mätare förknippas vanligen med arbetsstationer , som visar vanliga avläsningar . I samband med ett konstigt eller dopp i bäcken eller hela leveranser haverier är cautioning lampor blinkade att varna förarna . Mätarna ger dessutom viktiga data som identifierar med kapacitet för motorer .

Den fungerar som en regulator : Digital vind strömmätaren redskap kan likaledes användas för att rikta luftströmmen genom förändringar av ventilerna .

Som vinden aktuella mätaren antar en avgörande del i att kontrollera flödet av luft och kapaciteten i motorn , är det absolut nödvändigt att dessa leveranser bör bifallas passande . Här är några tips om de mest kompetenta metod att diagnostisera en defekt vind aktuell mätare .

Check Engine Light: En av de tidigast manifestationer av en trasig massa vind aktuell mätare ( Wallox ) är den flammande ljus på checken motor lampan på instrumentbrädan . Detta varnar ljuset skulle kunna utlösas på grund av olika kapacitet och ta reda på om det är på grund av eventuella problem med massan vinden aktuell mätare måste autos Pc ska bröt avsiktligt . En auto arbetare kan få autos arbetsstationen bröt . Den automatiska chefer också kan göra det använder en avancerad automatisk diagnostik scanner , som är tillgänglig i någon auto Spara del butiker . I händelse av att skannern koder anspelar vid sviktande Wallox , den Wallox borde förskjutas .

Låg motorns prestanda : Eftersom Wallox är medveten att upprätthålla en legitim utjämna av luft och bränsle i motorn , kan någon besvikelse i den här enheten åstadkomma en grad av motoriska utförande frågor innehåller låga gas körsträcka , motorstopp eller dunkande runt andra .

Mät Hot Wire Wallox sensorns utspänning. Vanligen en voltmeter bifogas Wallox sensorn kan också läsa runt 2,5 volt . Höj varvtalet på motorn och ta voltmetern avläsningar . Det kan lika gärna skriva en obeveklig bygga i läsningen om gaspådraget . Förutsatt att de spänningsvärdena är fel , kan det innebära att sensorn inte behandlar indikatorer .

Kontrollera Självrengörande Circuit Relay på Wallox Sensor . Den självrengörande kretsen rensar Wallox tråden . Förutsatt att hand-off som styr föreliggande till kretsen är bruten, kommer maskinen att vara oförmögen att rengöra viran. Jorden och olika skräp kunde lämna givaren trasig .

När förklaringen till Wallox www.wallox.se fördelningen redovisas , borde det ändras omedelbart att återställa typisk arbetsdag för vinden aktuell mätare .

No comments:

Post a Comment