Pages

Tuesday 14 January 2014

Saker att tänka på när man köper en Watt Meter



Är det korrekt att säga att du vill köpa en wattmeter ?

I händelse av att ditt svar är i det bekräftat , det finns saker du måste veta innan den stannar på ditt förvärva val - som , dess väsentliga egenskaper och de olika sorters Nivåmätning tillgängligt i näringslivet .

Vad är den äkta historien , låt oss upptäcka . Sorters Nivåmätning Innan minska ner ditt beslut av en standard Nivåmätning , kan du behöva undersöka distinkta sorters Nivåmätning tillgängligt i näringslivet idag .

1 . Electro Nivåmätning Denna Nivåmätning är en av de ledande och mest vanligtvis används för att mäta elektrisk ström i AC-kretsar . Det består av ett par av förändrad eller ström curl , och en portabel slinga betraktas som potentiella slinga . Den nuvarande curl är placerad i ordning , medan de potentiella slingan eller den mångsidiga curl ställs parallellt . En sådan spelplan ger vrid av den potentiella curl med en begränsad kant , till ett nav vinkelrätt mot de avgjorda slingor. Vidare är en nål placerad i den Nivåmätning att demonstrera elektrisk kraft.

2 . Electronic Nivåmätning Detta instrument används för att mäta ström vid frekvenser över omfattningen av Electro Nivåmätning . Det är vidare uppdelat i Vacuum Tube och digital Nivåmätning , beroende egenskaper och kapacitet som utförs av Nivåmätning .

3 . Vacuum Tube På grund av dess universella kontur , kan instrumentet mäta elektrisk ström i olinjära området gitter spänning och plåt - strömkurvor.

4 . Avancerad Nivåmätning Denna enkla , men ändå optiskt segregerad Nivåmätning utnyttjas för att göra exakta uppskattningar av " äkta " force utnyttjandet, trots närheten av betydande reaktiva och DC- segment enligt föreliggande dras av följt börda.

Så där , nu när du tänker på den distinkta sorters Nivåmätning , här är några tips som hjälper ditt köp val samtidigt köper en Nivåmätning från en betrodd tillverkare .

o Om du vill köpa en Nivåmätning från producenter som Koaxial Dynamics eller Bird Electronic Corporation , kan det vara fördelaktigt att inse att deras " riktiga arrangemang " Vid + eller - 5 % av hela skalan när nålen är i mitten av skalan är rätt .

o Om du behöver ett mätinstrument som ger garantier från den omvända minska effekten , prova för en shabby , cross- nål Putt - Putt Nivåmätning .

o För att mäta kraften av en ensam maskin eller vid ett särskilt utlopp , utnyttjar modulen Nivåmätning . Detta instrument kan i stort sett användas runt ditt kontor eller PC- rum , för att testa lämpligheten av ett utlopp och kraften utnyttjande av elektroniska saker som är anslutna till den. Modul Nivåmätnings har förmågan att identifiera , som skadats gadgetar eller lyckad elektriska ledningar, genom att beräkna den kraft kurs genom ett ensamt utlopp. En av de minst svåra och enkla att använda Nivåmätning som en del av denna klassificering inkorporerar Kill - A - Watt EZ från Powermeterstore .

o Professional - grade , conveyable Nivåmätnings såsom Test Equipment Depot och fågel modell 5000 - EX avancerade Nivåmätning uppfylla "på plats felsökning " kraven i krets testare , elektriska reparationsteam, och ramlagar felsökare .

o För att hålla koll på dina elektriska räkningar , använda avancerade Nivåmätnings som bedömer generellt sett kraften utnyttjande av en elektrisk ram . Dessa instrument har avläsning som visar var och hur makten ständigt förbrukat . Vissa progredierade modeller tillåter även den kraft skärmen för att göra små förändringar i den elektriska kraften strömmen . Datorise Nivåmätnings som energi Detective och ekonomiska intressegrupperingar Shark 100 är väldigt mycket en häftighet i kommersiella centrum . Den förra används för att screena ett hemmakontor eller litet företag , även om den senaste utnyttjas för ytterligare starka bestämmelser , exempelvis expansiva organisationer eller IT-rum .

o Digital radio återfall ( RF ) Nivåmätnings som Thomas Scherrer Oz2cpu används för att mäta felfri RF-effekt och tillägg i förstärkare , dataöverföring i kanaler , sändare kraft , Standing Wave Ratio ( SWR ) och avkastningen olycka .

o Vissa Nivåmätnings som Palstar s Pm2000a har en dubbel utvecklingsmätareramverk som mäter och visar skicka och dessutom återspeglas elektrisk kraft .

Äntligen , oavsett val du gör , försök att vara påmind om att Nivåmätning inta en kritisk del i stödet för stora elektriska ramar . Genom att mäta i stort effekt av en ram , dessa instrument enactment som en av de första raderna i motstånd kontra elektronisk slitage .

No comments:

Post a Comment