Pages

Monday 30 December 2013

7 Hälsa Tips för att hålla astma under kontroll



Att leva med astma är kanske inte den minst krävande sak för någon att leva med , att betala lite sinne till deras ålder . Trots , genom att instruera dig på sjukdom , kan du förbättra förståelsen av hur det påverkar din fysik och hur man kontrollerar det . Den medföljande är 7 hälsotips som hjälper dig att hålla din astma under kontroll :

1 . Räkna ut hur man känner igen symptom

För många enskilda personer , astma strejk verkar smyga sig på dem och innan de vet det , de är i ett förhållande som verkar vara vilda. Via exakt observera dina manifestationer , kommer du att ha en bättre tanke om när ett anfall är inställd på att hända .

2 . Instruera dig på dina mediciner

En stor del av personer som behandlas för astma tar i princip efter deras specialist riktlinjer för att ta sin medicin. Verkligheten är att du kan vara på många medicin och en är inställd på att få en ersättare kommit till stånd . Ett typexempel , kan du ha en läkemedel som används för undvikande , medan en alternativ , såsom en steroid , är att användas för en mer genuin scen .

3 . Håll en tidskrift om dina symtom

Varje individ med diagnosen astma kan lika gärna hålla en dagbok om biverkningar , eftersom det kan påskynda extra avslöjanden om vad som verkligen föra på bakhåll . Varje passage kan också innehålla vilka tecken du känner , och alla tagit del av dina bästa stream mätare .

4 . Ta in Vad Utlösning en attack

För ett betydande mått av astmatiker , förståelse vad som utlöser en strejk är det sätt som de har förmågan att hålla sådan otrolig kontroll över denna sjukdom . Grundläggande klimatförändringar kan påverka din andning förmåga och förståelse detta kan hjälpa dig att veta när rätt tidpunkt att ta dina mediciner är och vilka som ska ta .

5 . Ordna en kost som innehåller färsk frukt och grönsaker

Som många lummiga livsmedel är kända för att vara cell förstärkningar , är det viktigt att inkludera dem i ätandet metodik . Vitamin C och E är väl kända för sina lugnande effekter och kan verkligen hjälpa till att minska försämringen eller svullnad i lungorna .

6 . Håll din vikt ner

Övervikt kan enkelt orsaka mer astmaanfalli den enda person . Genom att hålla din vikt ner , kan du minska mängden biverkningar som du stöter på . Faktiskt bara förlora ett par pounds kommer att ha en effekt .

7 . Tidtabell samråder med din läkare

Den mest fantastiska och mest avgörande enhet som du behöver för att kämpa dig astma är din specialist . Deras möte och undervisning kommer att anta en grundläggande del i hur väl du har förmågan att minska dina manifestationer . Normala besök med din specialist kan hjälpa kontrollera vad som utlöser en strejk och de kan fråga dig om de mest kompetenta metod för att förbättra kontrollen wallox.se.

No comments:

Post a Comment