Pages

Sunday 2 February 2014

Ultraljuds stream mätare uppfyller dina behov



En ultraljuds ström mätare är en volymkontroll ström mätare som behöver luftfickor eller partiklar i strömmen . Dessa är värdefulla för avsättningar avloppsvatten och då och då även utnyttjas för andra smutsiga vätskor som är ledande eller beroende av vatten . Ultraljuds stream mätare kan inte arbeta med förfina vatten eller dricksvatten . Det är dessutom förvärvs för dem där det krävs låg vikt droppar ovanpå hopkok likhet och lågt stöd behövs .

Arbets riktlinje

Dess princip standard använder på en upprepning av de ultraljuds indikatorer de som reflekterar av gas stiger i rörelse . Dess arbets strategi är beroende av fysiska fenomen av ljudvågor förändrade återfall på grund av intryck av att flytta diskontinuiteter i vätskor . Förutom den strömmande vätskan ultraljud sänds i en kanal . Längs dessa linjer diskontinuiteter sedan igen spegla de ultraljudsvågor med varierande återfall . Denna återkommande är specifikt i förhållande till vätska strömmande takt .

 
Enligt den senare ingenjörs en vätska måste bestå av minst 100 delar för varje miljon av 100 mikron eller större suspenderade material .

Nyckel utredning för att besvaras

Poängen när man försöker för någon Ultraljuds Flow Meter du måste veta svaret på dessa viktiga frågor som att vara i vinst .

• Har vätskan utnyttjad hold partiklarna från 100 ppm på 100 mikron eller inte ?

• För detta kan du behöva kontinuerlig eller handhållen metodik skärm ?

• Är enkel avkastning behövs?

• Vilken är den mest extrema och minsta ström takt strömmen mätaren ?

• Vilken är den minsta och max temperatur som krävs ?

• Storleken på kanalen ?

• Är kanalen oupphörligt fullt?

Planer för ström -mätare

Du kan upptäcka ultraljud ström mätare antingen enkel-eller dubbelsensorformer. Om det skulle uppstå en förekomst av variant kan du se sändnings och få ädelstenar krukväxter i jämförbara sensor formen och det är fastsatt på den enda syftet med trattytan. Men i händelse av dubbelsensorformulär kan du upptäcka sändnings ädelstenar i en sensor och få på den andra .

Du kan upptäcka distinkta sorters flödesmätare vatten som bekvämt ultraljuds ström mätaren och virvelströmmätare . Därför när du söker efter en ström mätare för det första du måste tänka som sin arbets-och efteråt sätta sig på ett beslut av en tillfredsställa dina förutsättningar .

No comments:

Post a Comment