Pages

Monday 5 August 2013

Den mest effektiva metoden för att välja den bästa ultraljud flödesmätare för ditt företag



En mekanism används för att mäta graden av ström eller mängden av en vätska eller gas for genom en kanal betecknas som en ström-mätare. Det finns många typer av ström mätare tillgängliga i näringslivet som innehåller mekaniska ström mätare, exempelvis svarvning cylindrar och mätare redskap. På den punkten finns det kraft baserade mätare, exempelvis steg och mätare kon. Slutligen finns det optiska ström meter och oftast används struktur är ultraljud flödesmätare. Kontroll strömmen av verktyg, till exempel vatten, eller gruvdrift för att mäta ström av salvor, vatten och muck eller slam upptäcka användningen av sådana mätare. Det finns ett par variabler som pekar beslutet av en exceptionell ström mätare som kommer till hjälp och är kompakt också. De är:

Först erkände variabeln borde vara den typ av använda mätaren behöver utföra. På denna grund mätaren passande av den anledningen borde plockas. Samt detta de betraktelser om hur strömmen kurs kommer att mätas är dessutom ihågkommen. Det finns två sorters Ultrasonic Nivåmätare tillgängliga. De är:

Restid sort

Doppler ström mätare

Den primära slag mäter strömmen hastigheten genom att kontrollera kontrasten i restid för ultraljud beats som sänds in och mot strömmen av det ämne som mäts. Hög exakthet är ansluten med denna mätare och är bäst används för att mäta ström klassa av ämnen med små föroreningar, t ex vatten, havsvatten, avloppsvatten och oljor.

Den andra sortens mäter strömmen hastigheten genom att räkna ut dopplerförskjutningen inuti materialet. Det är inte så precisa som kontrast till den första. De är i huvudsak utnyttjas för mätning av ämnen med höga förorenande influenser.

Följande kriterier är att se om mätaren skall monteras till delaren eller en handdator Ultra sonic Flow Meter. De handhållna som är bättre för rekvisitioner som kräver beräkningar som ska göras under en kort tid tid i bättre platser. Illustrationer är översikter av strömmar eller hotness screening, ventilation och kylning nyttigheter i byggnaderna. För en varaktig mätning eller observation anledning en monterad är bäst.

Slutligen beräknar anläggning räknar ut det beslutet. Dessa är dessutom av två slag, och kan fastställas på två sätt. För det första kan de vara i stort sett fäst ihop på spel som skall mätas. De är icke-nyfiken och är mycket mindre krävande att upprätthålla och fixa. Dessutom vätta ström mätare förutsätter tråkigt i kanalen eller etablering i tratten. De är mer korrekt än den första, men ändå har frågor om reparation och underhåll

No comments:

Post a Comment