Pages

Monday 3 June 2013

Avgörande roll för Kalibrera Ljudnivå Mete



Din plats för arbete gör användningen av en eller flera ljud Nivåmätare att garantera att arbetstagarnas och allmänhetens öppna för onödiga opinionen nivåer som kan anledningen lyssnar på skada, under en kort tid eller för alltid, ens? Förutsatt att svaret är ja, kan du minnas den sista gången någon av justeringsmarkeringarna enheterna? Garanti anpassningen av mätare på ett konsekvent foundation är en viktig del av underhållet för olika förklaringar porträtteras nedanför:

Varför skulle det vara lämpligt för dig att justera skalan?

Gör till en vana att anpassa dina leveranser vanligtvis erbjuder olika gynnsamma omständigheter:

Bevis på hur utställningen av apparaten, kan du stå upp i jämförelse effekterna med dem någon gång komma att kartlägga om det är lika bra att förskjuta det eller inte.

Äkta känslor av lugn att mekanismen fungerar effektivt följande gång du använder det för att initiera rörelse.

Proklamationer medvetande om eventuella progressioner eller justeringar i utrustningen, vilket kan påverka dess precision.

Vid vilken punkt justera din mätare?

Generellt beslutsfattare föreslår balansera innan meter utnyttjande ljud, och det under förutsättning att han hade kommit till skada och telefonen på något avenue, kommer alla åtgärder som du får vara ett slöseri med tid. Det är dessutom föreskrivs att justera det nya instrumentet när du får bestämma att du inte får en bristfällig enhet.

Hur regelbundet behöver du justera skalan?

I grunden är det din tur. Producenterna föreskriva att enheter som inte använder allt som sker som en del av ett stort antal fall, årlig justering, medan de som utnyttjas måste justeras regelbundet mycket nästan en månad. Det finns likaså olika betraktelser som skall bekräftas, till exempel:

Kostnaden för botande rörelse förutsatt att du kör över att mätaren inte fungerade under en lång tid av tid.

Information om mönster som har förvärvats under det senaste anpassningen, med tanke på slitage och "avvikelse" (och en nedgång i utställningen).

Klimatförhållanden, är mätaren utsätts för vibrationer, som innehåller joniserande strålning, och även klimatet.

I händelse av att ljudet Nivåmätare du inte arbetar rätt, kan du ta exakta uppskattningar av din plats för arbete utan att faktiskt erkänna det. Detta skulle kunna påskynda övertygelsen att din arbetsmiljö är perfekt med den uppståndelse reglerna på ett bättre ställe, samtidigt faktiskt, presenteras för dina anställda och gäster till orimliga ljud som kan resonera lyssnar skada genuint. För att undgå detta, se till att anpassa din utrustning vanligen

No comments:

Post a Comment